Bauma - Altres perspectives
Contribuim a fer de la col·laboració una experiència eficaç, satisfactòria i transformadora.

Bauma és una proposta que neix de l'experiència directa de treballar amb altres persones. El 2017 ens constituim com a cooperativa amb l'objectiu d'acompanyar projectes diversos a desplegar tot el seu potencial. Per fer-ho ens servim de la facilitació de grups, una metodologia que fomenta el compromís i la salut en les organitzacions.

Som un tàndem que poc a poc ens hem anat especialitzant en acompanyar organitzacions diverses a superar els seus reptes. En aquest procés, ens anem envoltant de persones i equips amb qui compartim la visió i amb les que col·laboram activament.

A la muntanya, una bauma és un abric natural de la roca que serveix de refugi. Al seu recer, ha passat nits i dies de pluja per, després, reprendre el camí. La Bauma una metàfora de la nostra manera de treballar.

Treballem al costat de les organitzacions per transformar mitjançant la pràctica les seves dinàmiques, tot cercant l'equilibri entre l'orientació als resultats, els mètodes de treball i el respecte a les necessitats de les persones que les integren.

Obrim espais segurs on tothom pugui aportar, acompanyem els moments de reflexió, introduim propostes per millorar les relacions i dinàmiques i contribuim a transformar els conflictes.

EN QUÈ PODEM AJUDAR

Serveis

Facilitació de reunions
Dissenyam i acompanyam una proposta eficaç per a que pogueu concentrar-vos en treballar la vostra agenda, introduint la metodologia més adequada en cada cas.
Acompanyament de processos
Acompanyam processos de canvi sostinguts en el temps, facilitant els moments de transició cap a altres maneres d'organitzar-se.
Suport al lideratge
El lideratge és un rol essencial i difícil. Ajudam a desenvolupar habilitats i a ocupar-lo d'una forma més conscient i beneficiosa per a l'organització.
Transformació de conflictes
Intervenim en les situacions difícils per a assegurar unes condicions de seguretat en que pugui aprofitar-se el conflicte com a oportunitat d'aprenentatge.
Assessorament i formació
Aportam el nostre coneixement i experiència a persones i col·lectius per equipar-los amb eines i metodologies per generar grups més saludables.
Disseny de materials
Cream materials en diferents suports que faciliten la col·laboració entorn a projectes concrets.
Comença a desenvolupar una cultura més col·laborativa dins la teva organització
Millora l'eficàcia tot generant una atmòsfera més relaxada i amable, on totes les persones puguin desplegar el seu potencial.
COL·LABORAM?