Mercat Social, marc per a la intercooperació?

Compartim l’article que hem escrit per al número 104 de la revista L’Altra Mirada: L’economia social i solidària: pràctiques econòmiques que transformen. Des dels seus inicis, la intercooperació ha estat un dels objectius de Mercat Social de les Illes Balears. Tot i això, possiblement, l’activitat més visible de l’associació durant els seus primers anys ha… Continueu llegint Mercat Social, marc per a la intercooperació?

Què hem après en un any de col·laborar en línia?

Fa poc més d’un any escrivíem sobre com col·laborar online en temps de Coronavirus per compartir alguns consells que pensàvem podien ajudar a fer més fàcil això de reunir-nos per videoconferència. Ara coneixem millor l’estranya sensació de relacionar-se a través de la pantalla. També coneixem la fatiga de les videoconferències i el ritme trepidant de… Continueu llegint Què hem après en un any de col·laborar en línia?

Com col·laborar online en temps del Coronavirus?

No podem sortir de casa però necessitam col·laborar amb altres persones, potser per seguir en contacte amb la família, potser per dur endavant alguns projectes professionals… Algunes professions són més amigues del teletreball que d’altres, sigui com sigui aquests dies suposen tot un repte: com col·laborar amb altres persones en línia de forma efectiva? Atès… Continueu llegint Com col·laborar online en temps del Coronavirus?

Dibuixant sortírem de la cova

La facilitació visual incorpora de forma conscient el llenguatge visual al treball amb grups de persones, aportant claredat, cohesió i ajudant a sostenir l’atenció. Fent servir dibuixos i esquemes molt senzills, ordenen la tasca comuna, ja sigui una conversa d’una sessió o un procés que duri mesos, i la fan molt més accessible i inclusiva.… Continueu llegint Dibuixant sortírem de la cova