Location

ESS Local
Camí de Passatemps, núm. 75 baixos

Espai de l'economia social i solidària a Son Sardina gestionat per l'associació Mercat Social.

Date

06 abr. 2022
Expired!

Time

16:30 - 18:00

Cost

25€

Espai mensual d’entrenament d’habilitats

Aquest és un grup mensual orientat a millorar habilitats personals que ens donin suport en el context de feina. El seu objectiu: relacionar-nos d’una forma més responsable, clara i autèntica amb la resta de persones.

Tant si treballes amb un grup d’iguals, com si lideres un equip, com si atens al públic, les relacions són el mitjà a través del qual circula la informació, s’enforteix la comunitat i es millora la qualitat de la tasca que desenvolupam. A través de les relacions, podem generar un clima més propici per a l’aprenentatge, la confiança, la creativitat i el benestar entre les persones.

Com ho farem? A través d’exercicis individuals, de dos en dos o en grup, aprofitant l’experiència comuna, practicarem qüestions relacionades amb la comunicació, el feedback, el posicionament, la gestió de la dificultat, atenent a les necessitats que puguin aparèixer.

És un espai mensual presencial al que pots venir tant de forma puntual com continuada. A cada sessió ens enfocarem en un tema, plantejarem un exercici, el realitzarem i el comentarem per integrar l’experiència.

Una hora i mitja de feina en grup que et donarà suport per a què cada dia no sigui, només, un dia més.