Location

ESS Local
Camí de Passatemps, núm. 75 baixos

Espai de l'economia social i solidària a Son Sardina gestionat per l'associació Mercat Social.

Date

17 març 2022
Expired!

Time

18:00 - 20:30

Cost

40€

Taller d’introducció a la facilitació

Ets de les persones que pensa millor sola que en mala companyia?

Compartir projectes amb altres persones a vegades és difícil i no sempre entenem el perquè.

Per això hem organitzat aquest taller. Te n’explico una mica més.

És un taller on compartim la mirada que tenim sobre els grups; això que diem facilitació de grups: unes ulleres que ens permeten entendre les dinàmiques grupals, allò que està passant a escala col·lectiva amb una mica més de claredat i amb unes referències més compartides.

A més, acompanyam aquesta part més conceptual amb un conjunt d’eines senzilles i pràctiques – les mateixes que nosaltres fem servir quan començam a fer feina amb un grup – i que en qüestió de poc temps aporten informació clara i molt compartida sobre el moment del grup, què necessita treballar o xerrar, com estan les relacions, quins són els seus reptes o fortaleses i a partir d’aquí, establir properes passes.

És un conjunt de dinàmiques que es pot aplicar en qualsevol moment. Per aplicar-les, basta tenir curiositat per com estam en l’àmbit grupal, i sempre donen informació útil i molt contextual.

En aquest sentit, creiem que el taller et pot interessar si formes part d’un grup i tens aquesta curiositat. El grup pot ser més de caràcter professional o personal: amb qui estàs vivint, la teva família, la finca de veïnats o veïnades o el teu equip de feina, associació o espai d’activisme.

Si et fa ganes el taller, apunta’t. Nosaltres estarem supercontents de compartir aquesta estona amb tu i resoldre els dubtes que puguin sorgir durant la sessió.

El taller té un preu de 40 euros per persona, 35 euros si formes part d’una entitat de l’economia social i solidària associada a REAS, Mercat Social o la UCTAIB.

T’interessa? Pots inscriure’t a l’enllaç de més a dalt.