Location

ESS Local
Camí de Passatemps, núm. 75 baixos

Espai de l'economia social i solidària a Son Sardina gestionat per l'associació Mercat Social.

Date

31 març 2022
Expired!

Time

18:00 - 20:30

Cost

40€

Metàfores visuals

Les imatges més senzilles tenen un poder extraordinari. Ens permeten representar el nostre pensament a la vista de tothom. A través dels dibuixos i esquemes, és molt més fàcil que les persones estiguem atentes i alineades amb el que es treballa.

Les metàfores visuals són imatges evocadores que podem fer servir per estructurar i documentar una conversa. Per exemple, podem fer servir un camí entre muntanyes per conversar sobre la planificació d’un projecte o explorar un conflicte seguint la imatge d’un iceberg.

Però poques persones utilitzen la imatge perquè estan convençudes que no saben dibuixar. D’aquesta manera es perd una gran oportunitat.

En aquest taller introduirem un senzill vocabulari visual amb el qual podrem dibuixar qualsevol metàfora visual de manera molt senzilla. No cal ser artista per aprofitar-lo, és un taller a l’abast de tothom!

En el dia a dia, les nostres converses estan plenes de referències visuals: trencar el gel, xerrar amb la mà al cor, dins quin cap hi cap, prendre pel dret, alguna cosa no encaixa, perdre la llet pasturant, prendre el pèl, tenir el cap ple de pardals, esprémer el suc d’alguna cosa, tenir una motxilla molt carregada, etc. I si prenem qualsevol d’aquestes expressions i les convertim en un pòster senzill que ens permeti explorar aquestes mateixes converses?

Si et fa ganes el taller, apunta’t. Nosaltres estarem supercontents de compartir aquesta estona amb tu i resoldre els dubtes que puguin sorgir durant la sessió.

El taller té un preu de 40 euros per persona, 35 euros si formes part d’una entitat de l’economia social i solidària associada a REAS, Mercat Social o la UCTAIB.

T’interessa? Pots inscriure’t a l’enllaç de més a dalt.

Aquest taller t’interessa si treballes en equip, també si necessites explicar-te davant un grup de persones; però el que treballem en aquest taller ho pots aplicar a tota la teva vida personal i professional. Afronta reptes i problemes d’una altra manera, sigui sol/a sigui amb companyia.